icon materialyNezávadné
materiály
icon kvalitaNejvyšší kvalita
zpracování
icon na miruNáramky na přání
a přesně na míru
icon garanceGarance
100% spokojenosti
icon ochranaPřispíváme na
ochranu velryb
icon dopravaDoprava ZDARMA
nad 1500 Kč
Logo
Chcete poradit? Zavolejte.
(Po–Pá 9–17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Recenze našich zákazníků
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Úžasné náramky na míru zápěstí, skvělá komunikace, rychlost dodání, zakoupila jsem náramky i pro manžela a ten byl také nadšený.👍🤩 Doporučuji 👍12 / 2022, Martina Černochová
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Služby internetového obchodu Estemia jsem využila opakovaně, a to především pro vysokou kvalitu zpracování, spolehlivost, pečlivost a nadstandardní vstřícnou komunikaci se zákazníkem. Minerální kameny jsou ve špercích krásně zkombinované. Mohu potvrdit, že vlákno použité v náramcích je skutečně pevné. Ze zakoupených šperků mám radost.12 / 2022, Jana Růžičková
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Náramek krásně sedí, bezva komunikace 👍12 / 2022, Monika Repáková
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Vše perfektní! Náramky krásné a precizně zpracované přesně jako na fotkách. Rychlé dodání, komunikace bezproblémová. Mohu jen doporučit! 😍11 / 2022, Helena Vitásková
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Náramky jsou krásné, přišly druhý den, komunikace skvělá.11 / 2022, Věra Řezaninová
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Šperky jsou nádherné. Rychlé dodání, komunikace na jedničku. Mohu jen doporučit.🌞11 / 2022, Miluše Nečasová
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Dodání rychlostí blesku. Precizní zpracování.11 / 2022, Jaroslav Tereštik
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Vše naprosto profesionální, velká vstřícnost v jednání a vždy dodržení dodací lhůty.11 / 2022, Radim Tesař
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Náramek je krásný, velká spokojenost, ochota a vstřícnost.11 / 2022, Iva Pavlů
Zobrazit všechny recenze »
Bezpečná platba kartou
logo visalogo mastercardlogo comgate
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Estemia.cz – společnosti Webios s.r.o. se sídlem Slezská 869, 500 03 Hradec Králové, IČ: 28788222 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 27443. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Shamballa náramek jako osobní amulet
16.10.2022
Shamballa náramek jako osobní amulet
Shamballa náramky jsou náramky tkané z kvalitních šňůrek, do kterých bývají vplétány vzácné minerální kameny, dřevěné, plastové, skleněné či kovové ko... číst celé
Přivítejte jaro se správnými šperky z minerálů
02.05.2022
Přivítejte jaro se správnými šperky z minerálů
Jarní rovnodennost je již za námi a že jaro už je tu není pochyb. Od časných ranních hodin slyšíme zpívat ptáky, jaro je cítit ve vzduchu, všechno kol... číst celé
Macramé šperky
17.11.2021
Macramé šperky
Macramé, neboli drhání, je starobylou technikou uzlování používanou po celém světě již stovky let. Jeho kořeny sahají do 13. století, kdy jej začali p... číst celé
Růžence do auta a ochranné amulety
04.10.2021
Růžence do auta a ochranné amulety
Ochranné růžence do auta a minerální amulety jsou jednou z tradičních spirituálních ozdob nejen našich automobilů. Jsou vhodné také jako ochranné tali... číst celé