Jak změřit?
Recenze našich zákazníků
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Náramky jsou velmi hezké a kvalitní, dárkově zabalené. Udělají radost. Doručení je rychlé. Doporučuji! 25. 11. 2020, Rostislav Dobeš
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Náramky jsou krásné, perfektně sedí podle zvolené míry. Dodání rychlé, již jsem doporučila kolegyním. :-) 25. 11. 2020, Martina Kolářová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Vše proběhlo rychle a hladce. Komunikace byla bez problémů. Velmi ochotně nám byl přidán komponent na náramek. Náramky jsou ještě úžasnější než na obrázku. Určitě doporučuji. 25. 11. 2020, Martina Dundová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Sortiment nabízených výrobků bohatý a vkusný, cena přijatelná, komunikace, doručení a předání zboží rychlé a spolehlivé. Doporučuji vřele všem kdo hledají kvalitu, krásu a vyjímečnost. Marková 13. 11. 2020, Marie Marková
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Rychlé, více než vstřícné jednání! Moc děkuju! 1. 11. 2020, Petra Brandejsová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Rychlá reakce, komunikativnost, krásně stylově zabalené, parádní dárek. Maximální spokojenost! 5. 10. 2020, Jiří Neumann
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Dodaný náramek splnil očekávání. Je vyroben i zabalen velmi pěkně a vkusně. Komunikace s prodejcem rychlá, příjemná. Doporučuji všem. 10. 9. 2020, Věra Rylichová
Zobrazit všechny recenze »

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Estemia.cz – společnosti Webios s.r.o. se sídlem Slezská 869, 500 03 Hradec Králové, IČ: 28788222 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 27443. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů