icon materialyNezávadné
materiály
icon kvalitaNejvyšší kvalita
zpracování
icon na miruNáramky na přání
a přesně na míru
icon garanceGarance
100% spokojenosti
icon ochranaPřispíváme na
ochranu velryb
icon dopravaDoprava ZDARMA
nad 1500 Kč
Logo
Chcete poradit? Zavolejte.
(Po–Pá 9–18 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Recenze našich zákazníků
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Skvělost. Nejlepší a nejpřátelštější komunikace co jsem kdy s jakýmkoliv e-shopem vedl.12 / 2021, Filip Lochman
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
S nákupem jsem velmi spokojená, zboží bylo dobře zabalené a rychle odeslané. Náramky jsou moc hezké, kvalitně zpracované a udělaly novým majitelkám velkou radost.12 / 2021, Magda Rokosová
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Náramek je nádherný, paní byla velice milá a vstřícná. Mám s touto firmou velmi dobré zkušenosti, proto jsem objednala náramek i pro kamarádku jako dárek k narozeninám. Všem vřele doporučuji. Komunikace je perfektní, dodání rychlé, balení v krabičce elegantní.11 / 2021, Anna a Miroslav Blažkovi
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
100% spokojenost, úžasné jednání, ochota, spolehlivost. Vřele doporučuji.11 / 2021, Daniela Dušáková
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Úžasná komunikace s paní Míšou daleko nad rámec „pouhého obchodu“. Náhrdelník i náramek vytvořila dle přání přímo na míru obdarovaných. Dárek tím dostal duši a s odstupem času mohu potvrdit nejen jeho krásu, ale i účinek. Velmi rychlé dodání. Naprostá spokojenost a mohu jen doporučit!10 / 2021, Hana Polášková
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Skvělá domluva, rychlé dodání a výrobky ve skutečnosti ještě krásnější, než na fotkách. Moc doporučuji. 😊10 / 2021, Vendula Bušová
Zobrazit všechny recenze »
Bezpečná platba kartou
logo visalogo mastercardlogo comgate
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Estemia.cz – společnosti Webios s.r.o. se sídlem Slezská 869, 500 03 Hradec Králové, IČ: 28788222 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 27443. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Macramé šperky
17.11.2021
Macramé šperky
Macramé, neboli drhání, je starobylou technikou uzlování používanou po celém světě již stovky let. Jeho kořeny sahají do 13. století, kdy jej začali p... číst celé
Růžence do auta a ochranné amulety
04.10.2021
Růžence do auta a ochranné amulety
Ochranné růžence do auta a minerální amulety jsou jednou z tradičních spirituálních ozdob nejen našich automobilů. Jsou vhodné také jako ochranné tali... číst celé
Šperky a náramky z minerálů v módě a esoterice
14.04.2020
Šperky a náramky z minerálů v módě a esoterice
Šperky, náhrdelníky a náramky z minerálních kamenů jsou nejen krásným módním doplňkem, ale zároveň mohou harmonizovat vaši duši a prospět i fyzickým n... číst celé
Jak správně čistit, nabíjet a programovat náramky z minerálů
01.07.2019
Jak správně čistit, nabíjet a programovat náramky z minerálů
Ano, je to tady, váš vysněný náramek už přišel, už se těšíte, až jej začnete nosit! Ale, než se svým novým skvostem ozdobíte, rádi bychom vám poskytli... číst celé