Jak změřit?
Recenze našich zákazníků
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Náramky jsou velmi hezké a kvalitní, dárkově zabalené. Udělají radost. Doručení je rychlé. Doporučuji! 25. 11. 2020, Rostislav Dobeš
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Náramky jsou krásné, perfektně sedí podle zvolené míry. Dodání rychlé, již jsem doporučila kolegyním. :-) 25. 11. 2020, Martina Kolářová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Vše proběhlo rychle a hladce. Komunikace byla bez problémů. Velmi ochotně nám byl přidán komponent na náramek. Náramky jsou ještě úžasnější než na obrázku. Určitě doporučuji. 25. 11. 2020, Martina Dundová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Sortiment nabízených výrobků bohatý a vkusný, cena přijatelná, komunikace, doručení a předání zboží rychlé a spolehlivé. Doporučuji vřele všem kdo hledají kvalitu, krásu a vyjímečnost. Marková 13. 11. 2020, Marie Marková
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Rychlé, více než vstřícné jednání! Moc děkuju! 1. 11. 2020, Petra Brandejsová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Rychlá reakce, komunikativnost, krásně stylově zabalené, parádní dárek. Maximální spokojenost! 5. 10. 2020, Jiří Neumann
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Dodaný náramek splnil očekávání. Je vyroben i zabalen velmi pěkně a vkusně. Komunikace s prodejcem rychlá, příjemná. Doporučuji všem. 10. 9. 2020, Věra Rylichová
Zobrazit všechny recenze »

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Estemia.cz – společnosti Webios s.r.o. se sídlem Slezská 869, 500 03 Hradec Králové, IČ: 28788222 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 27443. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů