Jak změřit?
Recenze našich zákazníků
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Náramky jsou velmi hezké a kvalitní, dárkově zabalené. Udělají radost. Doručení je rychlé. Doporučuji! 25. 11. 2020, Rostislav Dobeš
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Náramky jsou krásné, perfektně sedí podle zvolené míry. Dodání rychlé, již jsem doporučila kolegyním. :-) 25. 11. 2020, Martina Kolářová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Vše proběhlo rychle a hladce. Komunikace byla bez problémů. Velmi ochotně nám byl přidán komponent na náramek. Náramky jsou ještě úžasnější než na obrázku. Určitě doporučuji. 25. 11. 2020, Martina Dundová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Sortiment nabízených výrobků bohatý a vkusný, cena přijatelná, komunikace, doručení a předání zboží rychlé a spolehlivé. Doporučuji vřele všem kdo hledají kvalitu, krásu a vyjímečnost. Marková 13. 11. 2020, Marie Marková
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Rychlé, více než vstřícné jednání! Moc děkuju! 1. 11. 2020, Petra Brandejsová
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Rychlá reakce, komunikativnost, krásně stylově zabalené, parádní dárek. Maximální spokojenost! 5. 10. 2020, Jiří Neumann
Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda Hvězda
Dodaný náramek splnil očekávání. Je vyroben i zabalen velmi pěkně a vkusně. Komunikace s prodejcem rychlá, příjemná. Doporučuji všem. 10. 9. 2020, Věra Rylichová
Zobrazit všechny recenze »

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 389,00 Kč
U nás skladem
naše cena 359,00 Kč
U nás skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů